Behandlinger

Ellipse - fjernelse af karsprængninger og pigmentpletter

Behandlingerne udføres af sygeplejerske Trine Mau fra Unique Ellipse, som giver dig professionel rådgivning sammen med din behandling.
Sygeplejerske Trine Mau er registreret medhjælp for den registrerede læge Ole Momsen. Behandlingen foregår udelukkende på hans ansvar.

Ellipse behandlingen er skånsom og foregår ved brug af lys. Lysstrålen føres frem til huden via et ca. 1 x 5 cm glaskrystal. Krystallet placeres på huden i en kold og klar gel. Lyset virker kun på bestemte naturlige pigmenter (melanin) som findes i pigmentpletter og solskadet hud og hæmoglobin, som er farvestoffet i blodkarrene.

Hvilke områder kan behandles?
Mørke pigmentpletter kan fjernes over alt på kroppen, hvorimod rødmen i huden, tydelige porer og karsprængning kun kan fjernes i ansigtet.

For at opnå det fulde udbytte af en ellipsebehandling skal man undgå sol 3 uger før behandling og 3 uger efter behandling, hvis det ikke følges, kan hyper- eller hypopigmentering opstå i det behandlede område.

Gør behandlingen ondt? 
Lysimpulserne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man føle en varm fornemmelse i huden. Den vil aftage et par timer efter behandlingen.

Karsprængninger - hvad kan fjernes?
Godartede røde forandringer i huden som skyldes karudvidelse, fx couperose. Behandlingen er effektiv, og man vil allerede efter første behandling kunne se en tydelig reduktion af karsprængningerne. Mængden og typen af karsprængninger er afgørende for, hvor mange behandlinger man skal have for få et tilfredsstillende resultat, regn med ca. 1-4 behandlinger med 1-2 måneders interval.

Før du beslutter dig for en behandling, kan du naturligvis bestille tid til en gratis konsultation, hvor vi gennemgår hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. 

Gratis konsultation

Er du i tvivl om Ellispe behandlinger kan hjælpe dig, så book en tid til en gratis konsultation hos Trine. Trine vejleder dig til den rette behandling og svarer på alle dine spørgsmål.
Du er ikke forpligtet til efterfølgende behandling, men beslutter du dig for opstart, kan behandlingen som regel nåes sammen med konsultationen. 

Fjernelse af karsprængninger på ben

Lider du af sprængte blodkar på benene?
Min gæstebehandler sygeplejerske Trine Mau fjerner dem med laser. På billedet ses resultat lige efter behandling. Resultatet forbedres de næste 6 uger. 

Prisen varierer efter hvor stort et område, der ønskes behandlet. 
- lille område ( få spredte kar ) 800kr
- mellem område ( flere spredte kar ) 1200kr
- stort område ( mange spredte kar ) 1800kr
Du er altid velkommen til en gratis konsultation. 

Karsprængninger - kinder
Karsprængninger - næse
Pigmentpletter - kinder
Pigmentpletter - overlæbe
Pigmentpletter - næse
Pigmentpletter - arme/ben