Behandlinger

Filler behandlinger - Juvederm / Belotero

Behandlingerne udføres af sygeplejerske Trine Mau fra Unique Ellipse, som giver dig professionel rådgivning sammen med din behandling.
Sygeplejerske Trine Mau er registreret medhjælp for den registrerede læge Ole Momsen. Behandlingen foregår udelukkende på hans ansvar.

Hvis du gerne vil forbedre dit udseende med et fuldstændig naturligt stof, som giver et synligt, langtidsholdbart og æstetisk smukt resultat, så er restylane noget for dig.

Uanset om du ønsker fastere definerede konturer, fyldigere læber eller glattere ansigtslinjer, kan restylane få det bedste frem i dig – øjeblikkeligt og naturligt.
Desuden giver restylane fleksibilitet. Du kan vælge at få en enkel behandling, f.eks. på læberne. Eller du kan få gjort læberne fyldigere og linjerne glattet ud – i samme behandling. Da virkningen af restylane aftager med tiden, har du frihed til at gøre, hvad du vil, når du vil. Du kan altid kontrollere dit udseende – det er det gode ved restylane.

Restylane er en krystalklar gelform af hyaluronsyre, en substans, der forekommer naturligt af kroppen. Hyaluronsyre indeholder vand, hydrerer og giver volumen til huden. Når vi bliver ældre, reduceres produktionen af naturlig hyaluronsyre. En enkel injektion med restylane erstatter det mistede volumen og forbedrer dit udseende ved at skærpe din profil, skabe fyldigere læber og udglatter linjer og rynker. 
Restylane tilfører din hud volumen og efterlader alligevel dit ansigt med et naturligt udtryk. Restylane er ikke permanent og absorberes i løbet af et stykke tid. Det betyder, at du kan vælge, hvornår du ønsker yderligere behandling for at bevare effekten.
Der skal ikke tages prøver på forhånd, og du kan se resultatet med det samme. Effekten vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Restylanes holdbarhed afhænger af personen og det sted, der har fået behandling.

Siden starten i 1996 er restylane blevet anvendt sikkert i over 2 millioner behandlinger i mere end 70 lande over hele verden – så du kan være forvisset om, produktet er sikkert og gennemprøvet.
Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen i gennem.
Du kan booke en tid hos Trine til en gratis konsultation. 

Gratis konsultation

Er du i tvivl om Ellispe behandlinger kan hjælpe dig, så book en tid til en gratis konsultation hos Trine. Trine vejleder dig til den rette behandling og svarer på alle dine spørgsmål.
Du er ikke forpligtet til efterfølgende behandling, men beslutter du dig for opstart, kan behandlingen som regel nåes sammen med konsultationen. 

Panderynker
Brynrynker
Smilerynker
Nasolabialt
Sekundære nasolabiale
Læbe
Rygerynker
Mundvige
Rynker i øvrigt