Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Om klinikken

  

Min ambition er at give dig, en god og professionel behandling i en rolig og afslappet atmosfære med høj service. 

Jeg er uddannet kosmetiker fra Statens Kosmetikeruddannelse i 2005, makeup artist i 2013 og er under uddannelse til vippetekniker. Sideløbende holder jeg mig opdateret med diverse kurser i både ind- og udland. Jeg stiler efter et højt fagligt niveau og deltager løbende i efteruddannelse, alt sammen for at sikre dig den bedste behandling, vejledning og resultater.

Jeg benytter kun de bedste professionelle produkter på klinikken.

Du kan læse mere om produkterne under fanen "produkter".

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!  

Venlig hilsen og på gensyn
Carina Aagaard Sørensen

 

 

Klinikken har samarbejde med Trine Mau, som kommer fast på klinikken og laver Ellipsebehandlinger.

"Som sygeplejerske har jeg arbejdet indenfor mange specialer, bl.a. på akut hjerte medicinsk afdeling på Horsens sygehus, som hjemmesygeplejerske, samt på psykiatrisk afdeling ligeledes på Horsens sygehus. Jeg har indenfor alle specialer fået meget erfaring med mig både personligt og særligt professionelt. Dette er en viden jeg har taget med mig i min nuværende beskæftigelse som indehaver af firmaet Unique Ellipse

Jeg er meget fokuseret på at mine behandlinger kan og vil gøre en forskel for mine kunder. Jeg gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge, og de skal have den bedste rådgivning og vejledning.

Sundhedsstyrelsen udsendte i 2007 en lovbekendtgørelse, som betyder, at det kun er speciallæger med særlig dokumenteret erfaring i brugen af laser og IPL, som må udføre sådanne behandlinger. Dog kan erfarne sygeplejersker som medarbejder for en sådan speciallæge også udføre laserbehandlingerne. Derfor har Unique Ellipse indgået et samarbejde med en af landets førende speciallæger og plastikkirurger Ole Momsen fra Plastikkirurgisk Center Aros privathospital i Skejby, samt med Catharina Van Der Westen, som er medejer af Aros privathospitals Hårlaserklinik. Catharina har mange års erfaring i brugen af IPL / laserbehandling.

Det er vigtigt for mig at mit firma Unique Ellipse er førende indenfor det bedste udstyr, men også med den bedste og mest professionelle service og rådgivning til mine kunder. Så de kan føle sig trygge hele vejen igennem behandlingsforløbet.”

 

www.uniqueellipse.dk

 

Søndergade 1
8740 Brædstrup
Tlf.: 29903356
E-mail: aagaardshudpleje@gmail.com

Kort